KOMMENDE AKTIVITETER

Bydelforeningens kulturgruppe arrangerer en masse events og aktiviteter

Der er events og aktiviteter for alle aldersgrupper i vores område.

Der tages forbehold for ændringer, men så vidt muligt meldes eventuelle ændringer ud i god tid på hjemmesiden og på vores Facebook-side.

Se alle aktiviteter herunder og klik på de enkelte aktiviteter for at læse mere.

Torsdag 20. oktober kl. 9.30–15 – Byg din egen drage

Har du lyst til at bygge din egen drage? De dygtige skibsmodelbyggere fra Køge Maritime Modelbyggerlaug vil hjælpe dig med råd og vejledning, og der vil være lidt forplejning.

  • Den Gule hal, Strandpromenaden 1
  • 30 kr. per person – max. 30 børn deres voksne ledsagere skal ikke købe billet
  • Køb billet her

    www.billetto.dk “Dragebygning” – senest d. 18. oktober
  •  

Lørdag 22. oktober kl. 10–13 – Højt at flyve med drager

Den sidste lørdag i efterårsferien indbyder Kulturgruppen alle til dragedag på Søndre Strand. Hele familien kan deltage og sætte drager op – du kan tage din egen drage med, låne en drage eller selv bygge en. Vi tilbyder drageflyvningshjælp og tager reparationsudstyr med, så mindre skader på dragerne kan udbedres. På stranden får vi fuld glæde af strandens friske havluft. Vi sørger for kaffe/the og varm kakao.

  • Søndre Strand for enden af Søndre Molevej
  • Gratis

Tirsdag 8. november kl. 18.00 – 21.00 – Fællesspisning & gode idéer

Hvad kunne du godt tænkte dig, der skete på Søndre Havn?

Kulturgruppen har mange gode ideer – men hvad synes du, der bor på eller bruger Søndre Havn? Det vil vi rigtig gerne høre mere om. Derfor har vi arrangeret et idéforum med fællesspisning på Tapperiet.

Efter maden fortæller kulturgruppen om sig selv og sine aktiviteter. Derefter faciliterer vi en aften hvor de gode idéer kan komme på bordet. Du vil få mulighed for at få dine tanker ud og  evt. blive medarrangør.

Fællesspisningen er også for børnefamilier, der vil derfor også være en børnevenlig menu, og vi har lavet et lege-tegne-hjørne til børnene.

  • Tapperiet, 
  • Gratis